Bemutatkozás

Társaságunk 2002 márciusában alakult, kezdetben csak elektromos vonalon volt jelen a kivitelezési szférában, majd néhány évvel megalakulásunk után a megrendelői igények és bizalmak kapcsán kibővítettük tevékenységi körünket, s nyújtunk szolgáltatást az összes építőmesteri munkák teljes területén, a tervezéstől kezdve a kivitelezésen át, a létesítmények kulcsrakész átadásáig.

Cégünk gazdasági helyzete, műszaki felkészültsége, valamint tagjainak több mint egy évtizedes, a szakmában szerzett tapasztalata lehetővé teszi nagyobb projektek lebonyolítását. Az éves árbevételünk meghaladja a 600 millió Ft-ot (2 millió EUR-t). A fenti árbevétel finanszírozását társaságunk idegen tőke bevonása nélkül gördülékenyen finanszírozza.

Fejlett tervezési és irányítási rendszerünk, munkatársaink elhivatottsága és felkészültsége együttesen biztosítják Megbízóink magas színvonalú kiszolgálását, termékeink és szolgáltatásaink kiváló minőségét.

A kivitelezési feladatok megvalósításánál mindig a Megbízó érdekeit tartjuk szem előtt, ezért törekszünk arra, hogy a legfejlettebb szerelési technológiát alkalmazzuk és a Megbízó számára legmegfelelőbb anyagok kerüljenek beépítésre. Természetesen ez csak úgy valósulhat meg, hogy ezek a szempontok már a tervezés folyamán is fontos szerepet játszanak.

Az építőipar különböző területein szerzett tapasztalatokat cégünkbe átörökítve munkatársaink jelentős, magas szintű felkészültséget igénylő projekteket irányítottak és irányítanak, ill. ilyen feladatokat oldottak és oldanak meg. Egyre növekvő feladataink I. osztályú minőségben történő ellátása, Megbízóink minél magasabb szintű kiszolgálása és a folyamatos fejlődésre való törekvés együttesen szükségessé teszik munkatársaink rendszeres oktatását. Ennek érdekében biztosítjuk szakmai, technológiai és munkavédelmi továbbképzéseken való részvételüket.

A minőségügyi, valamint környezetvédelmi célok elérése és a folyamatos fejlesztése érdekében cégünk rendelkezik a generál-kivitelezés teljes területére vonatkozó MSZ EN ISO 9001:2001 és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti minőség biztosítási rendszerrel.

Anyagi helyzetünk stabil; szállítóink és alvállalkozóink számlái időben kifizetésre kerülnek. Adó, TB és egyéb fizetési kötelezettségeinket időben és hiánytalanul teljesítjük.

Fejlődésünk folyamán ügyfeleink számára egyre összetettebb és változatosabb rétegekben tudunk megoldásokat nyújtani, s ezáltal nemzetközileg is keresettebb vállalattá próbálunk előlépni.

 

 

Zsámbék, 2013. március

 

Bedő Attila
ügyvezető