Minősítéseink

LOGO_120607_plan-ex_9001

Az ISO 9000-es szabványsorozat rendszerszabvány, ami azt jelenti, hogy előírásai nem a termék meghatározott tulajdonságait határozzák meg, hanem a szervezet működésének egészét átszövő minőségirányítás elveit fektetik le. A minőség: azt nyújtani a vevőnek amit akar, ahol és amikor akarja, folyamatosan, és megfelelő árért. Leegyszerűsítve: minőség az, ha a vevő jön vissza és nem a termék. Ezért a Minőségirányítási Rendszer a vevő (megrendelő, megbízó) által kapott termék (vagy szolgáltatás ugyanaz) állandó kiváló minőségét a folyamatok optimalizálásával, ellenőrzésével garantálja. A jelenleg érvényes minőségirányítási szabványunk az MSZ EN ISO 9001:2009. (Régebbi megnevezése Minőségbiztosítás.) (Forrás: Mav-IT)

Tanusítvány megtekintése


LOGO_120608_plan-ex_14001

Az ISO 14001 rendszer célja, hogy folyamatai szabályozásában ésszerű környezeti terhelést redukáló üzemet vezessen be, és ennek meglétét független harmadik fél által tanúsíttassa, ezzel is biztosítva a környezetszennyezés olyan csekély mértékét, amely releváns a gazdasági szükségletekkel.

Mivel az Európai Unión belül a környezetvédelem működő, valós és fontos dolog – az itteni cégek egyre gyakrabban követelik meg alvállalkozóiktól beszállítóiktól a környezetközpontú irányítási rendszer meglétét a minőségirányítási rendszer mellett-, de legalább is egy ilyen pozíció pályázatánál komoly előnyt élvez, aki ilyen rendszert működtet. (Forrás: Mav-IT)

Tanusítvány megtekintése


A Bisnode Magyarország Kft. a svéd Bisnode (www.bisnode.com) csoport tagja, mely Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója. A Bisnode csoport kockázatkezelési, marketing és üzleti információs megoldásaival Európa szerte több mint 200 000 vállalkozásnak segít a legjobb döntések meghozatalában, a kockázatok minimalizálásában, és az értékesítés maximalizálásában. Az 1989-ben alapított Bisnode-nak, nemzetközi szinten több mint 3000 alkalmazottja van 17 európai országban, köztük Magyarországon is.

Tanusítvány megtekintése


LOGO_140701_plan-ex_28001_HU