Generál kivitelezés

A kivitelezési feladatok teljes körűen magukba foglalják az építészeti, gépészeti és elektromos munkák megvalósítását, melyeknél minden esetben a megbízó érdekeit tartjuk szem előtt. Törekszünk arra, hogy a legfejlettebb szerelési technológiát alkalmazzuk, és a megbízó számára legmegfelelőbb anyagok kerüljenek beépítésre.

A helyszíni szerelési feladatokat társaságunk megbízása alapján szakképzett szerelők végzik, akiket technikus végzettségű művezetők irányítanak. Minden kivitelezési munkát mérnök végzettségű kolléga vezet, aki jogosult a felelős műszaki vezetői teendők ellátására. A helyszíni szerelési munkálatainkon foglalkoztatott munkatársaink jól ismerik a vonatkozó szakmai és munkavédelmi előírásokat. Dolgozóink, valamint cégünk rendelkezik a munkákhoz szükséges gépi felszereléssel, berendezésekkel és a legkorszerűbb kéziszerszámokkal.

Társaságunk komoly tapasztalatot szerzett banki területeken történő kivitelezési, átalakítási feladatokban, ahol igen fontos szempontokat, valamint előírásokat kell betartani a projektek megvalósítása kapcsán. Az átalakítási munkálatainkat szinte minden esetben a létesítmények nyitvatartása mellet, annak üzemzavarása nélkül végezzük, rugalmasan igazodva a megrendelői igényekhez.

Főbb generál kivitelezési területeink:

  • bankfiókok kiépítése, átalakítása
  • magas színvonalú irodák komplett kiépítése, átalakítása
  • üzlethelyiségek kiépítése
  • villamos transzformátor alállomások belső tereinek kialakítása
  • zöldmezős beruházások, alapozások, szerkezetépítési munkálatok elvégzése
  • alépítményi munkálatok